Sluggern&Shego

Vattenmelons-middag efter bil-åk!

Efter en tid med mycket uppskjutet, ner lagt och fram taget på jobbiga vis har jag nu iaf tagit tag i körkortet en aning mer seriöst. Jag är helt slut, vill få det överstökat och aldrig mer sitta i skolbänken igen, som det känns nu. Nu låter det som det gick åt helvete idag första dagen, men icke mina vänner, det gick rätt fint, nervositeten gjorde dock sitt, jävla larv! Och med en lillebrursha Adam vid min sida hela dagen och annat att tänka på än personer (mer än dom tillfälliga i trafiken) hölls humöret uppe måste jag tillägga.
Annars är jag bakis för andra dagen i rad. Fint som snus, eller kanske inte. Dagens tips: Drick aldrig med ett gäng rika snubbar till kl.6 på morgonen! Dock, dock, dock vill jag säga, så vet dom hur en gentleman beter sej. För dagen efter blev jag bortskämd med service som kaffe, frukost osv, fotmassage i solstol och underhållning i form av att titta på jobbande karlar. Att vara en bakfull flicka är inte alltid galet ändå..

Nu blir det till att försöka göra en hemläxa och äta vattenmelon till middag! För det är det enda som smakar 100% bra idag, som alltid iförsig. Träningen får hoppas över idag, kanske hela veckan tillomed, BLÄ för energi-tom-kropp!

Fridens fallows!!


Du gnager mej i bakhuvudet hela dagarna. Vill jag se dej egentligen? Och varför då egentligen?? Jag måste vara dum.

Acdc på onsdag !

Till en början vill jag tacka för schysst stöd och fina ord från polarna mina! Som på inlägget under. Ni är fantastiska! Enbart att ha fått låna era öron så mår jag bättre. Jag orkar röra mej på nytt och vill inget hellre än att umgås med dom bästa och hålla mej glad. Tror att det kan vara för att jag fått vara ärlig, lättat på hjärtat och gjort rätt för mej.
- En dålig vänskap mindre, en bra vänskap starkare.. Cissi - Du är värd mycket.

Idag har jag just åkt satan på inlines och gymmet direkt på det ihop med Adam, senare ska jag kanske hänga med Johan också.. Det går uppför för tillfället, men det är uppförsbacke..
Igår blev det också inlines för mej, men då med systra min på longboard, någon halvmil eller två sådär på kvällskvisten. Not bad, not bad at all!

OCH VEM FAN SKA PÅ AC-FUCKING-DC PÅ ONSDAG DÅ?! AAAAIIIIGHT !!! Happy like hell! Må jag vara förstörd dagen efter, men jag och Apo ska rocka satan!! Det här är precis vad jag behöver!


Frågan är... ?

Jag börjar tro att det är tvärtom. Jag börjar bli övertalad. Kan det verkligen vara slumpen? Har jag bara otur eller är allt mitt eget fel? Är jag så mycket mer vilsen än jag trott? Har jag fått vad jag förtjänar? Är jag värd tårarna? Är jag egoistisk? Är det som du säger? Orkar jag verkligen ståupp länge till? Och vad gör man när man inte orkar mer? Jag vill inte resa mej. Jag vill inte vakna alls om detta inte är en mardröm. Hur hittar jag mej själv igen? Faller man enbart för att sen stiga? Blir jag härdad av detta? Ska jag ha ångest? Ska jag fly? Vart ska jag då fly? Hur kan någon sänka någon så totalt? Hur kan jag tillåta att bli så sänkt? Menade jag det jag själv sa? Ångrar jag allt? Har jag sårat dej? Har jag sagt för mycket för länge sen? Vill jag vara här? Vill jag vara i den här världen? Vad har den att tilldela mej? När ska mina tårar sluta rinna? När ska jag bli lycklig? Vad gör mej lycklig? Är det personen i mitten som ska beskyllas? Varför ser golvet så frestande ut? Varje andetag känns ansträngt. Varje tanke känns svår. Varje rörelse är tung. Varje fingertopp gör ont. Hur kunde det bli såhär? Hur kunde något så fint sluta så fult? Är jag övertalad? Är det här vad jag förtjänar? Är jag egoistisk? När ska jag sluta drömma mardrömmar? När ska jag sluta leva i en dröm? Jag vill att du väcker mej. Jag vill bli mej igen. Kommer jag orka resa mej denna gång?

I upprörans tid och sjalar slåss inte!

Det är många gånger jag känner mej utanför mängden av människor. Jag undrar ofta hur dom tänker inför en handling, hur dom planerar och prioriterar. Jag kan låta folk vara som dom är, jag är inte så värst kräsen och är väldigt härdad. Men ibland vill jag absolut insolera mig i mitt rum, framför min dator och välja vad jag ska få veta om folk och fä. Ett exempel: Hur kan man vara otrogen? Om man vill kela, kyssa eller dunka på en annan person än den man påstår sej älska, bör man inte göra slut då?? Kan dom människorna vakna upp brevid sin "älskade" nästa morgon och viska att dom älskar den? Kan dom leva vidare som om inget hänt bara? Utan skuldkänslor? Kan dom stå ut med sej själva utan att vilja krypa ur sitt skinn?? Jag förstår inte?! Är jag dum?.. Aldrig skulle jag kunna leva i den sitsen. Jag klarade inte ens av en misstänksamhet om det. Stalkers, otrogna svin, lömska lögnare. TVI er hemska människor utan hjärta!

Väldigt snart ska jag göra rätt för mej. Jag ska vara en ärlig vän, även om jag ska stå där ensam och naken efteråt, men med äran i behåll. Jag tänker inte vara som du. Jag tänker inte rädda dej denna gång.


Förresten, har ni funderat på att dom som bär stilen med sjal, dreads, färg-extrema kläder, basker eller liknande, dom slåss aldrig? Eller har jag fel?


Mitt hjärta är inlåst och nyckeln är svald.

Barn är ingen pryl

Vad är det med dessa womens som är gravida? Jag tycker många är vackra som gravida, dom utger en slags trygghet runt sig, det är roligt med barn i små mängder och jag är självklart glad för deras skull som vill ha barn och lyckas med det. Men vissa får väl ändå lugna ner sej lite? This is what i mean: Du är inte den första i historien som blivit gravid! Dom blir som några slags småstads kändisar. Vissa känns som dom varit gravida i år och da'r , och när bebisen kommit till världen blir det bara.... tystnad. Själv har jag aldrig haft några planer på barn. Jag är för omogen, vill göra mycket och det utan att ha ett kladdigt barn på armen, försörjning, stabilt förhållande och kanske en aning rädd. Rädd för att inte kunna ge barnet en säker och lyckad uppväxt. Dessutom har jag inga schyssta arvsanlag vill jag påstå. Och dessutom: äcklar saker i mej själv mej. Jag gillar inte att se mitt eget blod, tänka att jag har inälvor osv.. Min bild av närheten till barn i mitt vuxna liv är, och har alltid varit, att jag är som min moster var - jag är den där mostern/fastern/mammas vän som inte har några barn, som man åker till på helgerna, gör roliga äventyr med och får göra vad man vill hos. Så nej - ingen liten, skär, ömtålig, söt, mjuk bebis för min del på ett bra tag om ens nånsinn! Nu vet ni det!

Hejdar mig hejvilt

Här sitter jag och hejdar mej hejvilt ! Jag vill inte chilla, jag KAN inte chilla. Hm, vad ska jag hitta på nu då? Jag måste ju ha en vilodag i veckan iaf, har tränat några dagar i rad nu, därför måste det vilas mot min vilja. Dra till gymmet kanske? NEJ jag skulle ju vila idag! Ska jag kanske dra en promenad då? NEJ jag skulle ju vila idag ! Men jag kan väl ut och leka och springa med hunden Zita? NEJ jag skulle ju vila idag ! .. Men.. Om jag bara cyklar till stallet och grejar där då ? NEJ JAG SKA JU VILA IDAG! HELT OCH HÅLLET! .. Jag är fan bra grötig i huvudet emellanåt. Jag har ju tillomed träningvärk, vill man inte vila och stretcha lite då istället? Inte jag tydligen. Kanske skulle baka nånting för omväxlingens skull då ? Eller kanske gå ner och titta till min och Catti's utställning på Thekannan då? NEJ jag sku.. Jajaja..
Ring mej om någon vill ha sällskap i bilen till någon plats över dagen! Appropå det, köra bil med pappsen ska jag nog ikväll, good shit ! Pluggat har jag iaf redan gjort i 1 timme nyss, bara träning för huvudet, jag håller måttet ! .. än så länge..
Jag har iaf en läskigt snygg tröja:

Reaktion: Cirkus

några hundra meter ifrån mitt hus brukar cirkusar hålla till på en äng. Varje gång jag gått förbi där när kameler och diverse djur står i små hagar sköljs jag ner av en oro av ett möjligtvis medlidande. Djuren ser inte lyckliga och välmående ut, kan inte detta klassas som djurplågeri? snälla?
Tycker folk verkligen att cirkus är underhållande nu för tiden? Jag tycker det känns som det är ett slags slaveri, något i stil med gladiatorspel. Djuren får lära sej att göra olika saker som inte ligger i deras naturliga beteende.
I olika förslag till Riksdagen finns det folk som håller med mej . En berättar också att: "Själva grundidén med cirkus är att få djuren att göra saker de normalt inte gör i sitt fria beteende". Det låter inte som en bra grund till fortsatt tillåtelse för cirkus enligt mej iaf?!
Yttligare en person skriver : ".. Föreställning efter föreställning måste dessa djur utföra cirkusnummer som människor tycker är underhållande. Djuren fraktas runt, tvingas tillbringa sina liv i trånga utrymmen och de blir ibland fastkedjade mellan uppträdandena. Djur på cirkusar visar i onormalt stor utsträckning symptom som tyder på psykiska störningar.. "
Jag tycker inte det är okej. Jag tycker faktiskt det är fruktansvärt hemskt! Att något sånt här får pysslas med i nutid??.. Jag ska aldrig gå och se någon cirkus i hela mitt liv. Hoppas du låter bli det också.


Klart det finns lite coola saker dom gör också. Men håll er för fan enbart till människor då!


Vi lever i en utnyttjad värld med stort V.

En gammal anteckning för ca 2 år sen:

Bilen rullade upp på motorvägen strax efter 16 när vi slutat jobbet och tanken slog mej när jag såg ut över hela sthlm och dess många hus av olika slag. ”Vad fan har vi gjort med världen?!” Det är fyrkantiga,opersonliga,kalla,stora betongkuber till hus överallt. Vägar slingrar sej mellan husen i olika höjder och över hela världen, från land till land. Vi har även fordon i luften, i vattnet och under marken. Var det verkligen meningen att vi människor skulle bli så smarta?

Vi river upp marker. Vi sliter på ozonlagret. Vi förorenar luften och vatten. Vi har tillomed förstört varelsen människa. Aldrig har vi varit så feta, deprimerade och beroende av varandra.

Vi tar förgivet att inget annat djur ska bestämma över oss. Älgen är skogens konung och lejonet är alla djurens härskare. Men tydligen är människan vald till att vara statsminister och persident över hela universum.

Vi skulle behöva visa hur pass smarta vi egentligen är. Vi borde ta vara på (så kallade) våran värld, visa den respekt och ha begränsningar för våra påhitt.

Här sitter jag mitt i rusningstrafiken och får såklart först av allt upp bilarna i huvudet. Vi skulle bestämma från och med precis nu att icke miljövänliga bilar skulle vara förbjudna att tillverkas. Det skulle iaf vara en början på våran städning efter allt vi har ställt till med för våran jord.

Det var nog aldrig riktigt meningen att vi skulle bli såhär pass smarta…