Sluggern&Shego

Den sista helgen i mars

Så var helgen nästan slut då. Går lika fort varje gång? Men inget man kan göra åt saken än att utnyttja tiden på bästa sätt. Jag har till exempel varit ute och rännt i Nyköping i fredags med en drös, inte alls fel och underhållaren var nog skånska Ångan som bara skulle ta ett få tal öl, vad fan hände?? Påvägen hem vet jag iaf en som satt och hängde med huvudet så nacken måste gjorde bedrövligt ont dagen efter, han sålde färgburkar, försökte stjäla min väska också och frågade efter någon Frida innan han hoppade ur bilen. Underhållande :) Men måste säga att Nyköping är inte sitt riktiga jag utan Rebecca, Toffel-Patte eller Johan.
Igår efter kvällsfika hemma hos mamma med Apo, Loppan, Måns och Mamma så skulle jag till Corax och Jennifer för en nattfika men den blev uppskjuten tills senare idag. Jag fick en Ipod utav Apo förresten ! Woho! Super glad över den !!
Som en liten röd tråd över helgen kom en klar mättnad på ett spel. Man ska nog inte umgås om man inte är överrens om nånting alls? Varför försöka hålla något dött vid liv? ..
Nu blir det till att plugga körkortsteori och äta upp godiset som jag stulit från Ångan !

I natt drömde jag att jag inte hann få på mej en tröja innan folk välde in i mitt rum. Jag började gråta och folket, som var enbart mina bästa vänner, pekade och skrattade åt mej .. Hm.

A paper told me

Då han man fått tummen ur ,så att siva, till att boka internsivkurs för körkortet! Sista veckan i April blir det av. Känns härligt och inte alls omöjligt! Det är på tiden och jag har Adam som partner genom det hela. We're gonna make it! Fuck yeah !
Förutom det ta-tag:andet så är jag i full gång med träningen igen. Cissi och jag lär köra minst 3 pass i veckan, som förr men med nya tag. Förbannat så härligt det känns att ta tag i saker o ting?! Ska slå på stort och dra till ikea och sen göra om i mitt sovrum också. Förändring here we go!
En tidning sa åt mej idag vad jag ska utbilda mej till förresten. Låter kanske märkligt? Men jag bläddrade i en tidning och oj:ade mej för Barbro på jobbet - "åh, vad ska jag göra efter jag slutat här i sommar??". Jag stänger tidningen, baksidan av den blottas - "Gå våran friskvårdsutbildning och bli friskvårdskonsulent!".. Do God exist? Vi får Fan se. :)


Detta så kallade svagare kön..

Vad har vi kvinnor gjort i en tidigare värld egentligen för att förtjäna att ha så förbannat ont en gång i månaden?! Vad gjorde vi egentligen för att alla skulle dras över en kant och få lida för det ?! Jag hatar dom tidigare kvinnorna om så är fallet. Inte nog med det så ska vi klassas som det svagare könet, det är väl bra märkligt också? För vilka är det egentligen som har en envis smärta varje månad, blöder en vecka i streck, föder barn och ska kyssa en vass skäggstubb ? Det sista nämnda har jag visserligen inte något emot egentligen, jag älskar skägg och skäggstubb.. Nej det är märkligt att kvinnan som männen älskar, eller avgudar om han är homosexuell, ska klassas som det svagare könet.. Just a thought, when my stomach hurts.

Kickan-senarie i repris?

Fjällen ska jag berätta om senare. Säger bara nu att vi hade det bra och är hela men blåa!
Idag efter att ha kommit tillbaks till jobbet efter 10 dagars semester, var rätt skönt btw!, men när klockan blev elva gick jag upp till min käre mormor och morfar. När jag kom innanför dörren såg jag på en gång att lilla taxen Bertil inte alls mådde bra. I vanliga fall stiger han upp direkt, sträcker på sej, skäller lite och viftar på svansen. Men han lyfte bara på huvudet från sin välanvända korg och hostade till en gång, och la ner huvudet igen när han konstaterat att det var jag, mer än så orkade han inte. Mormor sa på en gång att han var nära att kvävas i natt och att han var jätte dålig så jag fick inte lyfta upp han som jag alltid gör annars. Sen också att morfar skulle in idag kl.14 med honom till djursjukhuset och "sen får vi se om vi har någon Berra kvar.." .. Gråten växte i halsen. Jag satte mej ner och klappade ömmt hans sträva päls och kände hur han hyperventilerade. Han såg sliten ut. Min hals började nästan krampa. Han är ju som min hund, han kan inte dö? Han är våran bortskämda bebis, våran pälse-pojke, våran Sir Börtil. När morfar kom hem ställde Bertil sej upp, det såg kämpigt ut, han ville fram och hälsa honom välkommen hem som vanligt, men hann bara två steg tills han stog och hostade så han nästan kräktes. Morfar kom in i köket och drog efter andan med två tårar som rullade ner för kinderna. Han lyfte upp den stapplande lilla hunden och satte han i soffan bevid mej. Han la sej trött o belåtet mot mitt lår. Mina tårar gick inte att hålla inne längre.. Vi får hoppas på det bästa, på det bästa för Bertil, vilket det än blir, om jag får ta i hans päls igen eller inte.
Jag försöker ändra mitt tankesätt men det är förbannat svårt när sånt här läggas till på ens axlar.


STORYN OM VARFÖR JAG BLIR TÅRÖGD NÄR LOPPAN SÄGER KICKAN:
När jag var liten, möjligtvis runt 10 år gammal, stod jag i dörröppningen till mormors vardagsrum på julafton och hör min moster kasta ur sej "Hörde ni förresten att hunden i Björkeby dog igår?".. Mitt hjärta stannade. Mina ögon möttes av mammas. Hon stelnade till, harklade sej och nickade åt min moster bestämt. Hon vände sej om och där stod en späd liten flicka bakom henne, stel och med vidöppna ögon. Jag smyger iväg i hopp om att ingen ska följa efter. Jag går ner i källaren och gråter så jag inte kan andas. Jag försöker vara tyst. Jag försöker sluta hyperventilera. Mamma kom och frågade hur det var fatt, hon visste att det var känsligt. Men jag ljög, jag sa att jag hade ont i magen. Sen grät jag aldrig riktigt ut över hennes död. Hon, Kickan, var min favorit. Jag grät, oftast i smyg, varje gång jag satte mej i bilen och skulle åka ifrån henne. Hon var inte min hund, hon var mina sysslingars, men aldrig har jag varit så fäst vid ett djur. Vi sprang alltid på öppna fält på sommaren, vi var utomhus tills sängdags, jag tröttnade aldig på henne, jag kliade och pratade alltid med henne när hon var mörkrädd på äldre da'r.. Jag kan inte skriva hennes namn utan att gråta. Jag kan inte höra hennes namn utan att gråta. Jag har inte kommit över det än. Jag vet inte varför. Jag har alltid velat ha en svart labrador, precis som henne, och kommer nog alltid vilja ha det..



Trappa

Jag har köpt en bok: hur man får ballans i tillvaron och får en förträfflig hälsa.
Jag ser mitt bankkonto och en lätt ångestvåg passerar, och försvinner.
Jag lyssnar på främmande musik och försöker tänka öppensinnat.
Jag ska inom kort plugga till körkort och gå kurs med Måns.
Jag tänker på träning och hänger med huvudet.
Jag letar jobb och blir besviken igen.
Jag fantiserar om framtiden.
Jag vill så mycket.
Jag längtar.
det är uppförsbacke.. men det är en fin uppförsbacke..

Systrar i fjällen .. Niet !!

Så blev det ändringar i planerna angående fjällen resan som har avstamp imorgon någon gång på dagen. Loppan, Linda och Måns ska inte med längre. Vi har istället en härlig ersättare, nämligen Bamse! Inte alls fel heller. Men jag älskar att hitta på saker med min syster, det är tyvärr något speciellt med våra systrar-grejer vi har för oss. Dom är väldigt oslagbara. Så jag såg framemot att leva tokig ihop med henne, och självklart med Måns och Linda också. Men men, nu blir det jag och grabbarna som åker. Pappa, Adam, David, Bamse & jag. Det blir säkert också tipptopp ! Får se om jag prövar åka bräda en dag på egen hand då.

Det händer ganska mycket nu för tiden. Jag skulle vilja må 100% bra och ha allt så simpelt som möjligt. Men det får jag jobba på antar jag. Känslor är nog inte min grej. Jag vill heller inte släppa allt. Kan man inte rensa sin hårddisk i skallen? Att slå sej fördärvad och tappa minnet är ju ingen höjdare så vete inte hur jag ska lyckas med detta.

Jag har ont i magen.

Anna har iaf varit här i två dagar hos mej , vilket har kännts kanon! Shopping uppe i skärholmen (som gick lite föör bra möjligtvis. Det blev en redig hög! Mitt konto is going down down down!), Alice in wonderland i 3D på bio, ett antal koppar kaffe och prat om allt och ingenting bjöds det bland annat på. Jätte kul att hon kom ner och nästa gång blir det min tur att åka upp till hennes norrland! Köra travare och rida nordsvenskar - det är på tiden !

Snart ska jag till massören. Ska bli skönt att ha kroppen på bra spår när jag är i fjällen sen! Blir dock säkert behövligt med massage efter resan också. För här ska röjjas, tävlas, hoppas och prövas !

Jag vill ha körkort - Det ska jag och Måns ordna!
Jag vill ha ett heltidsjobb.
Jag vill vara överlycklig.
Jag vill få saker gjorda.
Jag vill sluta pressa mej själv.

Kaffe i snön

Äntligen lite långledigt!! Jag har längtat efter att få sova ut och ta dagarna som dom kommer. Och jag kan meddela att min lilla semester på 10 dagar har börjat bra. Första dagen idag. Efter en lång lång frukost framför tvn efter att ha sovit ut till 10-tiden så plockade jag med disk som var behövligt och städade undan lite här och var i huset. Sen drog jag på mej mitt nya vinterställ och tog med mej en rejäl kopp kaffe ut i snön och solen! När jag låg och halvsov och kaffet tog slut fick jag påtår genom köksföntret utav lillebror. Efter en stund dök Bamse upp med en kopp i handen och joinade mej. Härligt! Vi satt där i snödrivan tills stjärtarna våra domnade bort och frös till is. What a awsome day ! Hoppas det fortsätter såhär bra. För senare ska jag kanske äta med Abring och senare ut och dra en öl med min fru Stephanie.

Här om kvällen var jag och Loppan hos våran älskade Linda Ia Eklund också! Fikade, skrattade och sjöng som vi alltid brukar, såklart. Måste ha varit bästa vänner i ..hm.. 18 år nu? Vi älskar henne. Och snart blir det flera dagars häng med bland annat henne :)
Den kommande veckan kommer nog bli hur härlig som helst, bara Loppan får ledigt nästa helg så. Då ska vi till fjällen ju, onsdag-söndag. Pappa, Adam, David, Jag, Linda, Loppan & Måns. Jag längtar !!



Dagens låt-tips: The Knife - Got 2 let U

Dagens tips: Ät gul snö! .. Det kan vara öl. Är gärna brun snö också! .. Det kan vara kaffe.

Den omänsklige mannen

Skirken - den omänskliga mannen! Haha, fan vad jag saknar honom. Fattas väl bara att han ska börja kunna flyga snart. Vilka fylleslag vi fått till? Helt fantastiskt! Helt ofattbart! Finns en del ärr från det, inte bara i minnet utan bokstavligen på min klena kropp också. Tänder, haka, knän, i örat. Äsch, det var som det skulle vara!  Vara.. ja tyvärr.. Lite blod var värt att spillas när skratthysteri skulle skapas!

Jag är gjord av pengar

Man kan ju inte riktigt vara allt, som att vara bra på att uppdatera sin blogg. Heey, syftar jag på mej eller?!
Idag kom ett efterlängtat litet kuvert med posten - "Du har paket att hämta" - Rrrraggadishh! Nya kläderna på ingång. Blir nog att hämta dom efter gymmandet med Cissi i eftermiddag. Får väl se om jag mätte rätt till storlekarna, men det lät logiskt iaf! Thumbs up!
Och när jag ändå ska slänga lite pengar runt mej, varför inte betala en liten räkning också? Jag känner mej generös idag! Tänkte ju bjuda Steffi-fan på fika också, men det blev tvärsom. Jag gick med vinst! Moaha!
Jag har funderat ett tag på att klippa mej, slänga lite pengar där också, trevligt! Var tvungen o se hur långt mitt hår faktiskt är, så looki looki här nedanför..
Det blir deffenitivt till att klippa sej snart !
Nu ska jag vara en duktig tös och plocka med tvätten upp och ner. Ciao ciao!