Sluggern&Shego

Kattvakt utan katt.

Mamma stormade just in i mitt rum här på jobbet - hysterisk! : "Fanny !! Vet du någon schysst frisör i Nyköping? Någon med drop in?!" . Att man kan blir så speedad och stressad över att behöva klippa sig. Det var ju inte så att hon färgat håret i någon lustig färg som skriker "akut!".. Men men, sån är hon! Så idag ska vi bege oss till Nyköping en sväng direkt efter jobbet.
Nyköping blir det även i helgen ! Ska bli galet sweet att hänga med Rebecca igen!!
Och appropå Nyköping yttligare en gång, förbaskat vad jag saknar skratt, påhitt och barnsligheter med raringen Johan. Det borde förbjudas att sakna?
Men vi håller oss till veckan sålänge : det bos hos min syster och Måns för min del, medans dom är i norrland (där det står mitt namn överallt?! Återkommer med bevis på det!)! Kattvakt utan katt!

OHH SWEEETEHEHEHEST!! Sms från Junkyards: Ditt paket går nu att hämta på ica osv osv... BOOODJA!!

Det luktar instängd farmor!

I fredags var sista jobbdagen ihop med min bäste tant Barbro. Det känns tråkigt, men vi gav fasen i kramar för att slippa blir sentimentala och sa istället att vi ses snart igen. Vem kunde tro att en av mina bästa vänner nu skulle vara 39 år äldre än mig? Det är ju ett helt liv äldre.
Igår var jag på jobb nr.2 - Södertuna Slott. Som väldigt ofta var det strul med bokningarna utav mina behandlingar. Men vi snyggade så småningom till det där och jag gav 4 olika massager i slut ändan! Det var riktigt schysst att vara tillbaks efter ett längre uppehåll! Dessutom behöver jag det. Det är mycket roligare och jag lägger ner min själ i det då, vilket märks på dom nöjda kunderna!
Jag har börjat söka jobb lite mer intensivt nu också, lät som min massage-kariärr fortsätter iaf, that's good! Jobbar bara till 9 september på vårdcentralen nämligen, sen får vi se vad Fny pysslar med. Är hon kvar här eller borta med vinden? Who knows!

Ett kontigt uttryck från mig en morgon på jobbet : "Det luktar instängd farmor!" .. Men hur luktar egentligen en instängd farmor?? Svett och andedräkt? eftersom hon börjar få panik och vara nära till klaostrofobi?? Intressant! Troligtvis menade jag att det luktade som hos farmor och en aning instängt!


Må någon bless you ål !