Sluggern&Shego

En dag fylld med rubbningar

Chill, aningen onödig men social dag. Fixade så mamma kunde smita från jobbet en stund för att skjutsa mej till Södertuna för att massera. När jag anlänt så finns det inga gäster på mitt schema. Ändrade planer utan uppdatering och upplysning. Gjorde väl inte hela min värld ostabil direkt, fick ju iaf ett antal fika stunder och lite lunch i magen! Hade löparskorna på så en promenad hem gjorde mej ingenting, tänkte jag. Men så kom rara Bert och vinkade hejdå, så jag haffade framsätet! Soooo om en timme blir det gymmet med Erica. Hade inga planer på träning idag eftersom jag trodde jag skulle massera mej och gästerna svettiga, men icke. (En rad för henne, den där Erica, ska jag ägna förresten! Hon förstår sånt där med konstiga tankar, som till ex mini-mormors och sjukligheten med barn i magen!)

Svinet-som-inte-är-ett-namn-värt's rättegång är framflyttad. Rubbningar i planer och pepp är inte bra !! Men det löser sej, det blir bra ska ni se raringar!

Bekännelser: Jag älskar grönt och sjunger ALLTID "Pocahontas - Färger i en vind" i duschen!


Jag hatar att jag trånar efter dej.



En halvmeter hög,skrynklig mormor

Har ni nånsinn funderat över att alla varit små små spädbarn? ALLA? Jag tycker det är festligt. Jag kan gärna utbrista i ett gott skratt när jag tänker på att min skrynkliga 69åriga mormor har legat i sin mammas famn och skrikit tills hon fått ammas. Eller bara att hon varit en halvmeter hög. Nu skrattar jag ! Tänk din egen mormor, farmor eller liknande vara en halvmeter hög, en miniatyr av sitt jag idag - STÖRTKUL!! Och lägg gärna dit en pipig röst till henne/honom i din fantasi (för er som sett tecknade filmen Chanticler: tänk er rösten som Onkel Nattis får när han blir liten i slutet och Flax jagar honom.) - JÄVLIGT STÖRTKUL!! .. Hahaha.. Ja shit så lättroad man är ibland. Jag gillar när jag sitter i min ensamhet och skrattar så Adam frågar vad jag håller på med... Din mormor har haft blöja.. !


(här hade jag velat lagt upp en bild på min mormor så ni fått inspiration. men jag hade ingen på den här datorn, offcourse!)

hantera grillande t-shirts

Ännu en helg har swishat förbi och jag är helt slut utan större ansträngning! Ont i kroppen, en fot jag inte litar på och ett huvud som inte vill följa med riktigt. Och värst av allt en saknad och ett tvivelsom tär på mej. Men det kommer väl bättre tider, i hope?! Tur att jag har såna där härliga vänner som Robert, Kenny, Jennifer och Cissi till ex.
Igår var jag hos en av dom absolut viktigaste i mitt liv också ja. Blev grilla korv och mashmallows ,som aldrig hittades, med några öl till hemma hos syster Loppan. Vi fyllde huset.
Juste, fyra nya t-shirts är uthämtade - galet nöjd!! Har aldrig varit med om att folk kommenterat en tröja på ett positivt sätt såhär mycket, alla som varit i min närhet har verkligen gjort det, den måste vara snyggast i stan!?
Idag har jag sovit bort halva dagen, började med ett sug efter kalaspuffar när jag slog upp ögonen på morgonen, slet upp Cissi och gick och handlade. Sen har jag nog inte gjort mer nytta, bara sovit stenhårt till en film ? och jag skulle kunna somna om nu, what's my f*cking problem??
Nu: Grillning med Loppan, Måns, Pappa, Adam, David och Vincent.

Jag är lite rädd att jag inte kan vara utan dej. Kan jag hantera samma sak yttligare en gång? Jag hatar att jag vill ha din närhet..

En annan del av Idre, 1


Med en dator under uppdatering och nyligen struligt internet så tappade jag tålamodet efter endast lyckats fått upp dessa få bilder från fjällen resan i mars. Men det lär komma fler sen! :)

Du ska ha svartvitt randigt.

Jag vill gråta och kräkas, jag vill mörda och våldta. Jag råkade gå in på ett äckels facebook profil. Det där äcklet som ska kalla sej för några barns far, det där äcklet som ska ha tagit på sina döttrar på ett förbjudet sätt och lurat alla barnen på pengar. Jag får rysningar för hur han lurat oss strax utomstående inkl. sina närmsta och käraste - sina egna jävla barn?! Dom man brukar värna om mest i hela världen, dom man vill ge allt man kan och dom man vill se lyckliga?!  #@%&#!!   Vet hans flickvän ,med hans efternamn in tatuerat på ryggen, om allt detta?? Troligtvis har han manipulerat henne också.. Ditt förbannade svin att ha suttit med din dotter i knät på min altan... Jag har alltid haft en liten obekväm magkänsla inför honom kan jag erkänna, redan från kanske tio års ålder, men hur skulle jag kunna sagt det tidigare? "Älskade vän, jag tror att din pappa är ond" - Nae, skulle inte tro det.. Det här ska vinnas, han ska spärras in!! Tappa tvålen - hoppas! För det här gör ont i mitt och många andras hjärtan, och det där svinet har inget hjärta alls.....

Avreaktion: Check!

Bastu-basar hos mig.

I klagomålets högtid för dagen ! : Min mobil jag haft i ett få tal veckor som jag trivs med har självklart pajjat nu. Fruktansvärt vad less man kan bli på sånt.. Vårat internet krånglar fortfarande satan så kan inte ladda upp bilder, troligtvis rautern som är lite krasslig.. Jag får ångest i mängder av att inte tränat sen i torsdags och för jag inte orkar plugga teori idag, försöker nu trösst-äta ett antal choklad-rutor , "hur många gör dej glad?" - det är väl förresten en riktigt lurig reklam grej?! Från och med nu kommer alla ledsna barn begära choklad för att vara glada , fetto-tellus tjoho! .. Jag känner mej dessutom sjukt ensam så fort folk bara går runt hörnet. Jag menar, kenny och jacob drog ju nyligen härifrån och jag vill krypa ihop på golvet och tycka synd om mej själv?? Jag försöker rycka upp mej, släpa energin i håret och få upp humöret. Men jag kanske bara behöver lite sömn? Somnade trotts allt kl.8 imorse och vaknade vid halv 1. Bastukväll så det hette duga ! Aldrig har jag suttit i bastun så länge. Fantastiskt sällskap utav Kenny, Jacob, Corax, Ångan och Jennifer! Aaawesome.


It was for you to.. I miss you, but im not gonna do something about it !