Sluggern&Shego

Semester.

Jag har ju gjort massor sen sista jag skrev här! Skärpning bör upptas! Jag var till ex på Gotland förr förra veckan när min semester började. Var där med hela tjocka familjen på mammas sida, dvs mormor, morfar, moster och hennes familj, morbröder med respektive och barn, mamma och mina syskon. Ett gäng på 18 pers! Riktigt härligt! Det blev tidiga mornar, god mat, vattenkrig med småkusinerna (8 vs. mig), kalla öl varje dag, bad, sol, tandemcykling i visby med brorsan, inlines med brorsan, en magsjuk syster, shopping med polarna Robert,Jennifer och bror Adam, vollyboll och mycket mer!



Sen var jag hemma ett dygn efter Gotlands resan och besökte Norrland efter det! Jag, brorsan och hans/mina vänner drog iväg över natten mot Övik. Påvägen plockade vi upp min kära Anna och efter några dagars supande, lite shopping, bastutimmar och chill så tog jag och Anna en av bilarna hem till henne. Där blev det till att se hur hon bor, hälsa på några av hennes vänner och rida tre hästar på en dag så jag blev helt ömm här och var! Jag gick som om jag gjort något annat kan jag oskyldigt säga.. Förbannat härligt att sitta på hästryggen igen iaf! Var nästan 1 år sen sist. Så nu är jag tillbaks i hästvärlden och ska så fort min Linda kommit hem paxa hennes häst. :) Den veckan blev det dumt nog bara dessa bilder med min mobil:


Nu är semester slut - tillbaks till verkligheten! Fridens!

En liten bränna.


Hur vore det att leva i nuet?

Idag råkade jag ägna mina tankar en stund åt att undra varför vi inte lever i nuet? Det ska planeras detaljerat, det ska sparas, det ska väntas and so on. Vi är dessutom aldrig nöjd riktigt? Har man lakrits hemma, så vill man ha choklad. Har man sol och varmt, så vill man ha skugga och svalt. Har man regnigt, så vill man ha soligt.. Hur jag kom in på dessa tankar var så enkelt att jag saknade mitt hår en sväng, jag har ju äntligen fått det avklippt en bra bit, 2,5 dm! Jätte glad över det för att det är riktigt skönt och behövdes lite förändring. Men så saknar jag mitt långa lockiga iaf? Vi är bra dumma väldigt ofta vi människor.
Jag har dock lovat mig själv att leva i nuet från den underbara kryssningen med Anna ! Äventyr, påhitt och upplevelser - spontana så som smått planerade! Det gör mig gott!