Sluggern&Shego

Granne?


dessa små håller till på mitt tak och balkong hela tiden. kurrande och krafsande, men det stör mig inte.

Nytt smycke


Tejpad rygg

tejpad rygg - det ska hålla mina muskler i shack enligt min massör. not so sexy but good! det är lite sådär skönt obekvämt. precis som min piercing i läppen..

Jag är blottad och berikad.

Nu har jag landat ganska ordentligt. Jag sitter spritt språngande naken i min helt egna lägenhet som jag flyttade in i för en vecka sen. Naken-basár skall nog införas på lämplig dag varje vecka! Vad utstrålar annars mera frihet att bo själv om inte att gå runt naken? Man kan sitta hur som helst trotts dom obefintliga kläderna utan att skämmas till exempel. Ja det största hot är väl spegeln, men njae jag kan iaf leva med min spegelbild.
Denna lilla text tog en stund att lyckas skriva rätt, för mina ögon lägger av när jag tittar på något på långt håll. Jag vill ha datorn rakt i facet! Eller bara ett par glasögon?..
Underbara Linda invarderar mig då och då här hemma , vilket jag trivs suveränt med! Så det bjöds på mysigt kvällsfika, massage, film och sovställning ala skeden igårkväll.
Har fått en fin summa från en försäkring också - glädjeskutt och hutt!!
Men naken eller inte, byxor på i bilen eller inte - nu är det sovdags!

Dröm - Kort mening om guldplåmber.

En suddig och märklig dröm inträffade för lite sen.
Jag satt med en massa snus-stockar framför mig och övervägde om jag skulle börja igen. Plötsligt var det någon som klagade på hur jag pratade - jag använde bara korta meningar tydligen.. ? Som kanske "jag är hungrig" "jag mår bra" "fin!" "gott!" "ja" "nej" osv..
Sen var det något om guldplåmber, undrar om det var att jag samlade på dom? jag minns inte riktigt, och tur är kanske det??

Rasism?

En lätt känsla av rasism föll över mig en dag på jobbet nyligen. Jag satt med två andra vid ett bord under en av våra raster. Plötsligt börjar dom båda prata på ett annat språk, om det var ryska, romänska, polska vet jag inte - eftersom jag inte förstod ett ord av det dom sa. Jag kände mig kränkt och dumförklarad. Jag vet inte om det var med mening - jag förstod ju som sagt inte ens vad som sa.. Jag reste mig och gick därifrån.

Saknad

Kanske har jag börjat sakna din röst och närhet emellanåt .. But im aint gonna do something about it.

Blödig?

Här sitter jag - en aning bakfull, en aning sentimental och allmänt nöjd. Att vara en aning feminin med vin och små klackar i taket var alldeless funktionell. Dock kom inte alla in på lilla Stora Hotellet i Gnesta?! Har ni hört på fan?! Det var FULLT och KÖ. Helt unbeliveble!
Just nu sitter jag nog och tränar på att inte gråta vid fel tillfällen. Det är INTE matcho att ha tårar i ögonen till Idol! Jag gillar den där Jay Smith, sjukt snygga Linda (jag tror jag blir lesbisk!!) och den charmiga Simon. Jag gillar hesa röster bäst. Visst är det något med heshet? Det är så håret på armarna reser sig, något väldans sexigt över det. Jag gillar att verkligen lyssna på röster. Vissa får jag inte nog av. Undrar hur jag själv låter?..
Så här har jag ett litet maraton, man är ju kass på att följa serier, program and whatever, se på tv över huvud taget är jag kass på faktiskt! Så såna där Play-påhitt på tv-kanalernas hemsidor är great! Bra söndags underhållning, lagom fart fyllt!
För övrigt funkar jobbet kanon - jag är värre än dom flesta i käften men ganska snabblärd och har ganska bra koll på läget vill jag påstå! Sen mår jag annars bra, verkligen bra! Trotts en svag bakfylla och allt vad det innebär.
Kameran har landat hemma också så ska slänga upp lite bilder här ovan nu .
See yaaahh !