Sluggern&Shego

Dagens tips! Dagens tips!

Dagens tips : Andas genom näsan medans ni kan . Det är träligt att vara förkyld och vakna snustorr i munnen!

Dagens låt-tips: Rolling Stones - Satisfaction

Öppen munn och stackars mamma

Här sitter jag efter en heelt okej julhelg och tuggar mandarin med öppen munn för näsan är täppt! Möjligt att jag hade lite för lite kläder på mej på juldagen, men roligt hade jag iaf. Jag blev dock inte så full som jag faktiskt för en gångs skull hade planerat att bli, nej jag var svårpåverkad denna kväll tror jag, lite sne i hatten var man ju men inte så att jag mådde dåligt dagen efter som jag räknat stenhårt med. Hur som haver så befann jag mej först här hemma med ett gäng och sen bar det av till elektron. Där träffade man på den ena polaren slirigare än den andra, som det ska vara ! Det var däremot förvånansvärt vad jag och Stephanie höll oss lugna - har åldern sprungit förbi oss?? eller börjar våra kroppar bara säga ifrån efter allt dom varit med om??
Min älskade lilla mamma har druttat omkull och brutit armen också ! Stackarn ! Så idag var jag där och diskade lite åt henne, imorgon ska jag fixa lite med tvätt,diska och kanske handla åt henne och på tisdag ska hon opereras. Själv har jag aldrig brutit något, peppar peppar !! Men har fått höra att det varit nära med spricka i höften och lite annat smått och gott.
Mer mandariner och nässpray till folket !! Fridens !!

Ett känsloladdat julkort

Jag fick just det absolut bästa julkortet någonsin ! Det var ett avlång rött kort med små glittriga klappar på. Först blir jag chockad av att få det, sen av att det stog så mycket i det och när jag läser vem det är ifrån börjar jag gråta! Anna Brunlöf! Min långa vän Anna! Jag undrar om jag är sentimental och känslig eller om jag vilken dag som helst hade reagerat såhär?! Jag blev så otroligt glad ! Jag kunde knappt läsa vad hon skrivit, tårarna kom direkt när jag såg vem det var ifrån ju! Adam och hans polare skrattade åt mej, det gjorde jag med men tårarna bara fortsatte strömma. Det var nog en blandning av glädje- och saknande tårar.. Hon gjorde min kväll! Jag saknar henne! <3

F <3 K

Du gör mina dagar lättare. Du får dom att rulla på. Du ger mej ork och lust! Jag älskar att känna doften av dej. Jag älskar att känna din specifika smak. Du gör mej glad. Du är lätt att umgås med. Du värmer ofta mina händer och hela min kropp! Utan dej en hel dag får jag huvudvärk och blir deppig, är du beroende framkallande? Du är så enkel. Du kräver ingenting. Du är fantastisk. Jag älskar dej, mitt kära kaffe!

chillerill


Förbannat så trött jag är hela dagarna istortsätt nu för tiden!
Ge mej energi? Hur länge pallar kroppen leva på koffein tro?
Chilla är det bästa ordet i mina öron nu iaf, och sova.. Mhm, nu blir det sängen!
Gonatt dudes!

ritro

Jag vill få tillbaks min lust att rita igen. Det är något som får mej att må bra och ger mej ro i min vardag. Det var länge sen nu.. Men här får ni några smakprov på lite jag ritat tidigare!

sårbar?

jag måste få saker att fortgå. jag står och trampar på samma ställe. jag måste komma framåt och förbi. jag måste försöka inse att allt har sin mening, att vissa inte är menade för varandra, att vissa inte kommer få varandra för all framtid som i sagor, eller inte få varandra alls tillochmed. jag undrar ofta hur allt varit med en liten förändring i någons tycke eller beteende, hade du varit kvar hos mej då tro? mina fantasier är många. imorse vaknade jag med svullna ögon och huvudvärk, har jag gråtit i sömnen måntro? .. närhet? nej, jag vet inte om jag vill ha det, eller är det exakt vad jag behöver egentligen? jag har svårt för det. jag vägrar släppa in någon helt och för en tid sen kändes det som jag blev tvingad till det, tackvare en bok och nyfikna ögon. jag vill men vet inte om jag kan, är jag för rädd?

Snön, du är mer än välkommen!

Första ordentliga snön! Fantastiskt så uppiggande! Före och efter en lång kaffe-stund hos Catti och Jimmy så har varit ute och strosat runt i den i sammanlagt 2 timmar idag minst. Jag blev precis som ett litet barn, ja ni vet: kasstade snöbollar hejvilt, gick i andras fotspår, gick med öppen munn för att få snö på tungan och gjorde snöänglar.. Me like :) Btw, original converse'n är inte dom bästa vinterskorna... om någon trodde det.. men det gick! (kul ordvits, höhö)








Juste! Jag var uppe i skärholmen med Loppan och Måns i ett antal timmar igår efter jobbet. Mest för skoj skull och julklappsfyndande, men hittade inte så mycket vettigt faktiskt. Men har iaf köpt nytt pynnt till granen hos pappa!.. Svart blev det! Kändes udda och där med helt rätt!

Linda

Jag pratar med Linda i telefon precis nu. Underbara, fantastiska, älskade människa! Du förtjänar det bästa, du duktige! Och jag finns alltid för dig - oavsett vad, när, hur, var som helst. I love you my lady !!

Otroligt äckligt!

Att vara trött är otroligt äckligt! Har man aldrig varit äckel-päckligt trött så har man heller aldrig levt!
Spelade match idag, slutade 1-4 till gotlänningarna men vi var rätt bra ändå tjejer. Jag spelade som center ovant nog, virrigt men äsch, energin fanns iaf!
Igår firade jag och ett gäng lillebror också. Jag hade iaf en helt okej kväll, och det verkar dom flesta som var med haft också, great great great! Lilla Adam har blivit hela 19 år gammal. Otroligt! Minns ju när han just börjat gå och dom där stora glada svarta ögonen. Eller när jag och Loppan lurade honom att mamma sa att han skulle få glass eller den berycktade källar-katten för att vi inte ville leka med honom. Stackarn! Den där så sjukt söta pojken var min lilla guldklimp. Nu är han min stora saffranspåse ! Jag skriver det fort så jag inte börjar gråta: Jag älskar honom!!
Tittar på Kalla Fakta med mamma just nu.. Fyy fan vilka människor det finns ! Djurplågeri bör man torteras för. Usch, usch nej jag vill inte ens diskutera det med mej själv.
Nu har min rumpa somnat, dags för att halvsova med hela kroppen framför en film!
Chillout.

Dagens tips! Dagens tips!

Dagens tips: Full fräs! Det mesta går med lite kaffe

Dagens låt-tips: Promoe - Mammas gata

lagom fast inga röda

Lagom är ett fruktansvärt schysst ord! För i helgen blev det lagom med fest, lagom med social tid med polare och alldeles lagom långt hejdå till Johan (missförstå mej rätt! jag blir lätt blödig så det var ett halv stressat och snabbt hejdå..och det var lagom för stunden). Lagom finns inte ordagrant i något annat språk har jag fått höra. Så gratulerar till vårat svenska, inte lagom utan helt fantastiska, ord lagom! Barababababaaa !
Idag är för övrigt en riktigt bra dag. Jag mår så förbannat bra så jag är helt beredd på att det ska vända tvärt när som! PANG bara! Men ingen fara, fram tills dess njuter jag och fortsätter vara glad! Jag var på massage nyss också, vilket inte alls gjorde dagen sämre, vad skulle jag göra utan Björn egentligen? Antagligen vara stel i nacken, ha tok ont i axlarna, inte veta att jag är stark i bröstet och svag i bröstryggen och möjligtvis vilja kapa av min rygg.. Men nu finns Björn ! Lucky me (och den stackarn som skulle hittat mej med avsågad rygg)!


Non stop utan en enda röd i hela påsen ?! Skumft..

Måns är bra, att Johan har åkt är anus och jag älskar att krama min syster så det gör ont av all kärlek (branus!) som blir som en gigantisk stråle mellan våra hjärtan!

Rundbullar - the greatest of the greatest


HAAALLELULJA HALLELULJA HALLELULJA !!!
Godaste brödet i världen är tillverkat för i år. Mormor - hon är fantastisk !

fredagkväll och mindre bröst

Fredagkväll och jag sitter hemma, utslagen och känner mej sliten. Fruktansvärt ont i min fot med sträckt ledband (eller vad fan det är??) också. Det hade ju varit förträffligt med en bastu, ett par öl och schysst sällskap, men något sånt blir det nog inte heller. Det blir kanske något gott att mumsa på och en film istället, sällskap eller inte , mysigt blir det iaf.
Imorgon blir det födelsedags- och avskedsfest för Catti och Johan. Om jag nu ska vara med? Men tror så. Konstig kombination på fester förresten ? Jag har iaf haft tre toppen-disk-dagar med Catti precis! Hårdrock, sex-snack, punk och mängder av skratt och skakningar-på-huvudet från chefen Niklas - lovley!! Sista jobbdagen med Johan idag också, hade dock fullt upp så hann inte fundera så mycket på det just då, som tur var! En stor del av det roliga där ute försvinner tillsammans med honom om en vecka.. Seperationsångest !!! #@&%# !!
Hur som haver , jag börjar må bättre o bättre nu. fruktansvärt skönt. klart att det finns vissa saker som ligger och skaver i huvudet på en ännu , men jag överlever med det tror jag som jag inte trodde förut. Vissa dagar, som idag när det varit fullt ös hela dagen och soft sällskap, då mår jag förjävla bra.

Var nyss över hos Linda och hade lite kvällsfika till Idol. Kvällens upptäckt : våra bröst har krypt!

Dagens band : The Kristet Utseende