Sluggern&Shego

Dagens tips! Dagens tips!

Dagens tips: En syster kan göra en dålig dag underbar och en gran med fruktlukt kan vara pricken över i!

Dagens låt-tips: Ray Charlies - Hit the road Jack

måntro?

Pga många omständigheter sket sej min planerade promenad idag efter jobbet. Känns som detta är en dålig dag.
Jag spelade iaf hockeymatch igår som slutade 3-3. Extremt roligt när vi är bra! Fast vi skulle tamejfan vunnit faktiskt. Men men, jag är inte bitter! För min egen del gick det kanon måste jag kosta på mej att säga. Min bästa match nånsinn enligt pappa - finns nog inget som värmer så mycket som när pappa berömmer en! Fick dock en smäll över käken så den värker lite, men det är lugnt, en tjej stog och puttade och slog en bra stund på mej senare, tills jag ledsnade totalt, då fick hon sej en armbåge och seglade i backen, så jag fick lite revanch. Härligt att domaren "inte ser" ibland ;) Uppladdningen bestod av Rammstein och kaffe, braa metod!
För övrigt då: Börjar jag må liite lite bättre måntro? Hm, ja lite lätt uppåt har det gått senaste två dagarna faktiskt. Jag börjar få tillbaks lite ork och glöd igen tror jag. Min enastående syster kan få ur sej en hel del vettiga ord vid vissa tillfällen som får en att tänka till. Vad och hur skulle jag vara utan henne??

Maaadre, måste tvätta ansiktet nu nu nu! (någon slags nojja som kommer ibland.. kan bli upp till 6 gånger på en dag..)

Förvirrande nätter

Mina nätter är bra märkliga nu för tiden. Jag sover dåligt, drömmer mängder och ibland kan jag inte skilja på verklighet och drömmar dagen efter. Jag kan ligga och fundera och fantisera på kvällen och utan att känna det så somnar jag och allt blir en dröm istället. I natt, som många av senaste nätterna denna månad, handlade om Rickard bland annat. Den slutade med att han sov hos mej, men när jag vaknar till så ligger ju Robert brevid mej (vi låg och kollade på film igårkväll så han sov kvar här). Det var hur som helst bra jäkla förvirrande !.. Sen har jag ett svagt minne av nästa dröm: då köpte jag och Robert flera kilo anfetamin!

Jag sov hos Loppan och Måns förra natten också, då drömde jag att deras katt Pisspiss var stor som en shetlandsponny!



Jag tror jag prioriterade fel människa framför rätt människa.


mytomspunnen smärta

Igår tog jag ju den förbaskade mytomspunna sprutan. Har fruktansvärt ont idag, har kräkts och svettas som en tjock klimateriekossa till och från. Måste ha varit något förträffligt bra i den där sprutan?.. Mamma, kan du sätta upp håret på mig??
Idag blir det nog bara chill, eftersom jag knappt kan lyfta armen men så kanske det blir för dom flesta? Gnäll gnäll! Hoppas på att hitta någon gammal grymt bra film att fördriva denna dag med iaf. Och höörrni, på fredag ska jag kanske bege mig upp mot norrland, mot kylan, mot min utomordentliga vän Anna! Det är något att se fram emot :)

Pensions-val?! Nämen fy, jag vet varken nånting om det eller om jag ska bli gammal och pensionär!




Smärtsamt vad jag saknar dig. Jag har börjat anklaga enbart mig själv för hur det gick med oss. Tar aldrig tårarna slut?

vilja utan ork

12 mars 2009
jag vill vara hon igen..

Locka mej

Ny dag - nya möjligtheter! .. Oush, vad ska jag ta för möjligheter som jag kan handskas med? vill jag egentligen ha några förresten? Det står stilla i mitt huvud. Vad vill jag få ut av min dag? Städa och dona för pappas skull? Köpa Davvas ljud till datorn? Dra och glo på mitt kära gubb-/grabblags match? Ut och gå i timtals med Stephanie?.. Hm, nae, Vad vill jag egentligen få ut av min dag? Som jag alltid svarade honom: Jag vet inte.. Det hugger i min mage varje gång min mobil väsnas..

Igår var jag på begravning. Det var väl så bra som det kan bli på en sånhär tillställning. Det var 4:e gången jag var på en begravning, om nu det är något att räkna, missuppfatta mej rätt. Jag höll mej rätt lugn, men det kom några tårar varje gång jag slängde ett öga på söta tanten Elsy som satt och såg på sin mans kista.. Jag satt mycket och funderade på om Hasse kunde se oss. Om han verkligen brydde sej att vi satt och grät över honom? Jag skulle nog vilja se min egen begravning - Vilka och hur många som är där, vad Loppan som säkert skulle ta på sej mest ansvar och göra den speciell hade hittat på för fint, vilka färger jag får på mina blommor. Jag vill iaf ha en grön kista. Jag hoppas att jag sitter i luften, genomskinlig, ovanför kistan och ser på allt och alla.

Mamma ordnade några drinkar åt oss när vi kom hem och senare ramlade min älskade Linda in med en står kram, och en böld.. Det blev att se på överskattade Idol, några klipp från gamla serien Tre Kronor och massa prat om mycket och ingenting. Du är underbar!

Ikväll kanske Nyköping lockar, vem fan vet? Hör av er vettja människor! "I wont bite.. not that hard!"

Dagens tips! Dagens tips!

Dagens tips: Har du gett nånting tre stora chanser, ge det inte en fjärde, det är dags att ge upp, "tredje gången gillt".

Dagens låt-tips: Foo Fighters - Times like these

rickard rinaldo

har jag gjort rätt eller fel? min själ vill slitas isär. du är nog borta föralltid nu, undrar hur många gånger jag kommer ångra mej men inte säga något till dej. allt var perfekt till en början, visst var det ? jag har nog aldrig varit så lycklig som då. jag såg bara dej, jag ville bara vara med dej, du var min värld. men så upptäckte jag att jag glömt bort mina vänner, sen vet jag inte vad som hände. tjafs, svartsjuka, misstro uppstod. vet du om att jag aldrig skulle tillåta några andra händer på min kropp? vet du om att jag älskade dej?
du skulle ge mej allt, du skulle göra vad som krävs för att få mej igen, det kanske är att låta mej vara väldigt länge nu? jag önskar, jag vill, jag drömmer om ett liv med dej. men jag kan inte. jag har fällt för många tårar, och dom kommer fortsätta fällas ett tag till. våra tycken o tankar matchade inte varandra. tänk om allt kunde bli som man själv vill? tänk om man kunde bestämma över sina känslor?
två personer kan vara ett par, men dom är fortfarande två olika individer med förflutet, hemligheter och svaga punkter. du rotade i mitt förflutna, du läste mina hemligheter och du tröck på mina svaga punkter. alla har vi våra brister. jag vet att mina säkert är många, jag tappar ofta bort mitt språk till exempel. det gjorde nog inte saken bättre att du nog är en dålig lyssnare.
du är den första jag berättat för att jag älskar. jag tror inte du vet hur mycket dom orden betyder i min munn, för i så fall förstår jag fortfarande inte vart den där misstron kom ifrån..
jag kommer sakna våra stunder när vi blivit sams. jag kommer sakna din röst. jag kommer sakna din beröring. jag kommer sakna din kropp. jag kommer sakna alla runt omkring dej. jag kommer sakna att sova i dina armar. jag kanske tillomed kommer sakna våra småtjafs? jag saknar redan din bröstkorg att ha mitt huvud mot .. men jag kan samtidigt inte leva med en del utöver det.
vad hände egentligen med dom två som hade så roligt ihop på juldagen? ja, dom som stog och kysstes lite i smyg? och vad hände egentligen med han som hängde med min syster så ofta och blev sextrakaserad? och vad hände med hon som försvarade honom? vad hände med dom som gick på bio titt som tätt? vad hände med dom som började sitt första telefonsamtal med 'vad har du på dej?' ? vad hände med dom två som tränade, var ute och gick ihop och stannade med bilen mitt på rakstreckan vid wisbohammar? vad hände egentligen?...
jag måste försöka vara lycklig på annat sätt. jag hoppas att du också blir lycklig, och att vi en dag kan höras som vänner iaf. men tills vidare vill jag vara min egen, kanske åka härifrån ett tag och göra precis vad som faller mej i smaken.
jag menade aldrig att såra dej ..


utan mjukisbyxor försmäktar jag

Idag är jag hemma från jobbet och febern har krupit sej på. så här sitter jag med musik för att inte höra min huvudvärk och utan mjukisbyxor. vart fasen har jag gjort av alla?!
jag skulle vilja tillbringa min dag med robert egentligen, vi har börjat behöva varandra när allt inte riktigt är som förr för oss. när han är deppig finns mina öron och när jag är deppig finns hans öron.
men istället för att vara med robert har jag sovit bort mer än halva dagen och får hålla mej stilla och lugn, som annars nu för tiden. usch vad jag börjar tröttna på att må dåligt på olika sätt! jag vill träna, vara sund och pigg igen!

igår bar det av till nyköping! lite dumt nog, för jag glömde bort att jag skulle träffa rickard..men det blev iaf att äta på macdonalds med robert och adam. sen kom johan så hängde jag med honom resten av dagen. han tvingade i mej massa att äta, som vanligt, så jag höll på att kräkas, jävla feeder! vi var på bio och såg 2012 - snygga effekter, bra på bio och rätt allmänt schysst faktiskt! lite skrämmande också, eftersom vissa tror det kommer bli så som i filmen ungefär. jag förstår att folk får panik av tanken på jordens undergång.. förresten! jag tappade bort mitt bankomatkort också, blev troligtvis kvar på macdonalds. uuunderbart.. !! tur att dagen va toppen annars då..

jag skulle vilja ha en grön overall vill jag avsluta det här inlägget med! såg en igår på en sida - sjukt snygg och förstås så bekvämt??

Dagens tips! Dagens tips!

Dagens tips: Underskattar du en hudfärgad tröja? tänk då om du haft en tröjfärgad hud!

Dagens låt-tips: Maskinen - Segertåget

Clara är en lätt favorit och Kenny är ett drägg

Här sitter jag, tvättat ansiktet för andra gången idag. och nej, jag vet inte varför, har mina dagar när jag tvättar ansiktet upp till 6 gånger. varelser av det feminina könet har sina underliga saker för sej, speciellt vissa veckor. så jag känner mej väl flåttig, okej!?
Igår var jag inte flåttig! jag var helt uttorkad istället. för då var jag och badade med min käraste vän Linda och hennes 5åriga störtsköna lillasyster Clara på äventyrsbadet Sydpoolen. jag har träningsvärk i armarna, så mycket kastade jag runt på Clara, gjorde fart i rutshkana osv. riktigt roligt var det och man blev som ett barn på nytt ! tyvärr så förlorade jag rutshbane-åkandet varje förbannade gång men men.. jag är inte bitter!
Igårkväll, efter tacos och skratt med Linda och Clara, tog jag tåget hem och sen bar det av till Stjärnhov med Erika till Kenny. Där fick jag fånga Kenny i luften när han kastade sej över bordet fyllt av ölglas osv för att fånga ett popcorn med munnen, slita tag i honom när han höll ballansen i platt-tvn, lägga is på hans rygg när han ramlat och slagit i terariumet, dra i honom för att han inte skulle gå ner för trappan och slå sej fördärvat osv osv osv .. ! vad gör man inte för den där hopplösa jäveln :)
Nu är det melon, Queen och kaffe som gäller. sen blir det att duscha (och därmed tvätta ansiktet för 3:e gången idag) så man är någorlunda fräsch!
Ha en förträfflig dag! CHILLOUT !

johan, krångel och rip.

Det är märkligt att man ska ha känslor för allt man gör, allt som sker omkring en och allt som kommer hända..
Att jag bryr mej om att Johan ska åka till Frankrike är ingen nyhet. Det gör bokstavligen ont i hela kroppen emellanåt, bara för jag vet att jag kommer sakna honom, för så är det och jag kan inte göra något åt det. Jag är glad för hans skull men fick jag vara egoistisk skulle jag välja att ha honom kvar i Sverige åtminnstone! Jag menar, viktiga och härliga personer vill man ha omkring sej, eller hur?

Mitt MSN krånglar något fruktansvärt, loggar in och ut hela tiden! Förbannat..
Mina ben värker av benhinneinflammationen enda upp i låren nu. Förbannat förbannad..

Men det finns saker som spelar större roll än msn och smärta..
Tidigare idag var jag och köpte en blomma till grannen, hennes gubbe har coolatvippen. Så jag ville vara lite omtänksam och gå över och säga att hon gärna får be om hjälp med saker o ting. Man har ju en liten obehaglig klump i magen, men man vill ju visa att vi bryr oss här i huset brevid!
Begravning kl.14 nästa fredag.
~RIP Hasse Dolk~ .. och all lycka till Elsy i framtiden !

Ikväll blir det att glo på film och tugga på något gott ihop med Robert.
Heeejpa!

Dagens tips! Dagens tips!


Dagens tips: Skaffa dej en snygg frisyr och ett rolig jobb.

Dagens låt-tips: Hoffmaestro & The Chraa - Desperado

Hawaiihockey och berusning.

Två dagar jobb på Södertuna då. Älskar dessa spontana, skiftande tider! Personalen där gör det absolut inte sämre heller! Nu har jag prövat på alla avdelningar där utom repan. I FUCKING LOVE OMVÄXLING! .. im lov'in it ;)
Igår blev det en sväng ner till ishallen också. Där var det Hawaii-fest i högsta grad! Antar att vi spelar som dom kallar det "hawaiihockey" , dvs lite hoppande, stutsande, ramlande och med väldig massa tur ofta så skrattar vi in puckot i mål! That's some good stuff!
En rad ska jag ängna Ida ala Furuberget också, för hon är en alla-tiders polare! Får dra den där fikan snart.
Och ikväll gott folk, ja ikväll! Då ska systrarna Rosenknopp smutta sej berusade på ett (två,tre,fyra,fem, kanske sex?) glas vin och lyssna på någon riktigt bra musik. Jag ska bjuda in min vän bästa vän genom tiderna Linda EKLUND och Loppan kanske bjuder in Catti, hoppas jag! Sen ramlar med säkerhet våran älskade Måns in efter sitt jobb. Oh, vi får inte glömma deras katt Pisspiss/Rapunsell, hon kommer nog in när hon hör oss.
Så idag mår jag bra, det är en bra dag med dåligt väder. :)

CHILLOUT !

vuxenpoints med ekonomi-kris!

Senaste veckorna har jag sovit förbannat dåligt, eller kanske tillomed månader(?). Gör inte John Blund sitt jobb längre??
Förbannat också vad jag har saker att betala, lite självförvållat men iaf. Räkningar, gymkort, spelar-avgift till hockeyn och köpte nyss ny dator,skärm och tangentbord. Jag får för första gången panik över min ekonomi, det måste vara lite vuxenpoäng på det ?
Yttligare ett förbannat för att jag fått urinvägsinfektion för några dagar sen - penicilin x antal dagar, ingen alkohol (det är förresten en myt att man blir fullare av den blandningen, man fördröjer "bara" värkan på penicilinen.), inget sex och några dagar till att svära på toaletten misstänker jag.
Woho, så passande! Fick just ett samtal från Södertuna Slott, ska jobba extra på lördag. Aldrig fel!
Hoppsan! Dom ringde en gång till. Jobb imorgon också! Absolut inte fel!

Dagens tips: Har du inga pengar, så slösa inga pengar. Jag vill i samma veva höjja ett varningens finger för att låna ut sina pengar! Det kan vara jobbigt att tjata till sig dom. Det kan också vara bra på så sätt att du gör en god gärning för stunden och gör inte slut på dina pengar, du kommer liksom inte åt dom, som ett låst sparkonto! :)

Dagens tips! Dagens tips!

Dagens tips : Ät inte apelsin om du inte tål det.

Dagens låt-tips: Queen - i want to break free.

Happy Halloween ;)


Såhär såg jag ut i helgen förresten ! Med ett försök att se obehaglig ut så lyckades jag nog.

Bloggerska på nytt!

Nu var jag igång igen! Jag har en annan blogg sen tidigare. men kände för något nytt, så varför inte pröva här tänkte jag? Vi får väl se om denna sida lever upp till min förväntningar och krav. Ser en aning tamt ut med det. Men ska kika runt lite, en chans måste den ju få!

För övrigt kom jag nyss hem från jobbet, jag trivs faktiskt på mitt jobb, väldigt simpelt och samma saker att göra varje dag i stortsätt men hey, det är iaf ett jobb. Har stora planer på att söka nytt jobb däremot enbart för mer pengar, fler timmar och kunna bo ensam. Tanken att söka långt från Gnesta har också slagit mej flera gånger ganska hårt i huvudet, vore förbannat chill att komma iväg lite.
Appropå att komma iväg lite, jag hoppas att jag kan åka upp till min långa vän Anna snart som bor i norrland. Sen har jag ju två skidresor lite smått planerade också! Längtar redan!
Men tills dess : Pilla på bloggen, rycka upp träningen och göra det som faller mej in!
See ya :)