Sluggern&Shego

äckel dag, uppgift dej.

Just nu sitter jag och diskuterar stickor, blod och självmord med Jonathan. Vi tycker helt olika om en sak, jag kan lätt plåstra om någon annans sår eller se andras blod, men mitt eget, fy fan, då kräks jag nästan och vill svimma. Har säckat ihop en gång som liten när jag blödde på handen, sista jag minns är att en droppe blod rann längs min tunna underarm, sen blev det svart ett tag. Men det som tar priset i äckelheter är dessa emo och fjortis påhitt att skära sej i handlederna! jag får gåshud och vill kräkas bara jag skriver om det! era små äckel.. !

Men nu glömmer vi blodet och koncentrerar oss på denna dag! Den är iförsig rätt piss måste jag säga. Tränade rygg igår på gymmet, så råkade det blir rätt hårt och jag sträckte troligtvis hela högersidan av ryggen. Så idag var det kämpigt att komma ur sängen och på jobbet! Men har ju kanon kollegor som ställer upp när man inte kan göra allt :)
Sen då? Jo, jag tänkte att "hm, jag ska nog ta med mej lillebror på en tripp till Sthlm och glida runt lite", men självklart blev det inte så. Nej nej, det började ju vräka ner snö när jag just kommit hem. Oh, där har vi en bra sak med dagen, jag hann undan snövädret! Ännu finns det hopp även för denna dag!
Strax, när tvättandet inför Göteborg är klart, då blir det gymmet istället, för att mjuka upp ryggen sakta men säkert. I måndags var det spinning som gällde också. Förträffligt att vara i full gång igen! Nu är det bara framstegen som saknas, för självdiciplin, den har jag alltid haft! Appropå det så ska jag veva igång syrran att börja gymma med mej också, ska bli en kul uppgift! :)


Jag vill att du ska må som du förtjänar, toppen och helt underbart! Utan dej skulle jag aldrig varit jag och utan dej vill jag inte leva. Du och Adam är det högsta i min värld. Syster, jag älskar dej.

den där saknade mördaren

Det var då fa-an vad jag saknar den där Mördar/Självmords/Snygg-Johan Nilsson. Inte så märkligt egentligen - han är ju en av dom bästa jag känner, som jag aldrig tröttar på och nu har han varit bortrest i nästan 2 månader. Jag saknar min vän Johan, hans sätt att säga "vad roligt att se dej!" och vårat strosande på stan och t-shirt-shoppande. Det ska bli härligt att se han sen i april igen. Har inte hört av han på ett tag. Men men, just nu hoppas jag bara att han har det toppen i frankrike och inte bryter sej i backarna! Eller ännu värre: bryter brädan sin! "Mein Got!" som han hade sagt.

Dagens tips! Dagens tips!

Dagens tips: Akta er för negativa kedjereaktioner och bär för fan inte kortkort på vintern!

Dagens låt-tips: Infected Mushroom - Muse Breaks

(.. eller veckans tips ?)

why so f*cking serious ?

idag är jag smart. idag är jag fundersam. idag finns en liten känsla och chans till spexighet, trotts allt.

varför ska det mesta och de flesta vara så seriösa? kan man inte få leva i nuet, ta allt som det kommer och göra livet till en lek?! SPONTANEOUS! jag är ingen sån som tycker det är sött med att killen vill diskutera barn, jag är en sån som tänker "men fy fan!!" och får panik. folk flyttar ihop hejvilt, förlovar sej plötsligt och springer in i saker som jag inte ens vill fantisera om. mitt problem sitter nog i att jag inte vill bli vuxen än, dessutom är jag bara 21 så varför ska jag bli vuxen redan nu för? nej det blir inget av med det. jag ska se världen, pröva det mesta och vara oansvarig ett tag till..

jag gillar meningen .. why so fucking serious?

"Man vill ju vara glad"

Min fantastiska syster har kommit på ett litet ordspråk eller visdom eller vad vi ska kalla det, som dom använder sej lite utav ute på Södertuna slott. "Man vill ju vara glad!". Hon har så rätt i det, vem vill umgås med en om man är deppig, sur och tvär? inte många va? När jag inte är på topp, när jag inte är sprallig, när jag inte är mej själv, när jag helt enkelt är sur och tvär, då tänker jag på den meningen, "Man vill ju vara glad!". Och tro mej, det hjälper lite om man tänker på dess innebörd. Bitter kan man vara när man är ensam eller har användning av det på något vis, som när jag spelar hockey, lite "jävlar-anamma"! Såå, alla bittra människor, inklusive mej själv emellanåt, lås in er och kom ut när ni är snälla och glada igen! .. Vad skön stämning det skulle vara överallt då? ... :)

nyttigt fruktansvärd.

Jag hade verkligen velat haft en bild att lägga upp på när jag och min systers katt Pisspiss (egentligen Rapuntzel) låg nyvakna på soffan imorse. Föruktansvärt så söt hon är! Hon låg nästan hela natten hos mej och där på morgonen la hon sej ansikte mot ansikte, med kinden på mitt lillfinger och benen över min under arm som var det enda mellan våra huvuden. Hon somnade, oj vad hon sov, även fast jag låg och tittade en hand ifrån henne. Det visslade i hennes nos och tassarna sparkade då och då!
Efter att jag legat kvar så för hennes skull så att min ena arm värkte och det började klia i ögonen, så gick jag sakta hem till mamma vid halv tio tiden. Hjälpte henne med diverse saker eftersom hon fortfarande har ont i armen och efter det följde jag henne till tågstationen. Och nu sitter jag här hos pappsen!

Filosoferar lite på känslan sakna.. Den är fruktansvärd samtidigt som den är nyttig vill jag påstå. Fruktansvärd på det sättet att man antagligen inte kan göra något åt den, annars skulle man ju inte sakna den/det som det handlar om, aight? Jag menar, hunger går att göra något åt lätt, men saknad, hm, knepigt.. Man kan ju sakna någon så det bokstavligen gör ont i hela kroppen och det känns som hjärtat krampar. Man vill falla ihop på golvet och bara ligga där och gråta som ett barn i en evighet. Har du kännt så någon gång? Det har jag iaf.. Fruktansvärt!
Det nyttiga med känslan kan vara att känslorna till ,om så är fallet, personen man saknar blir starkare och man exploderar av glädje när man väl ses igen. Jag skulle vilja påstå att fantasin kommer igång mer också, nu menar jag inte bara sex-fantasier, eller ja möjligtvis den också, men hela kreativa sidan hos en. Man vet vad man haft och vad personen/tinget är värd för en när den väl är borta.. Erfarenhet.. Nyttigt!

Jag önskar att jag kommer förbi och framåt.

Ikväll blir det bowling med en hel jävla drös med folk!

frossa i frost

Jahaja det råkade bli ett litet uppehåll i bloggandet, men vad gör det om hundra år?
Har ni ens sett hur vackert det är ute med all frost och snö på träden?? Ni bör checka in björkarna om nånting. Totally awsome! Var tvungen att ta några kort på vägen hem från jobbet idag.
Nu blir det lunch och till att få klockan att springa iväg, för kl.17 blir det gymmet med Cissi.
P.S: Apostolos är Batman!



En annan del av Gnesta

Hade just en kaffestund med min brutna mor och efter det städade vi/jag bort julen hos henne. Vi diskuterade det här problemet jag har, okej ett utav dom, att jag inom en månad troligtvis är arbetslös. Vilket suger! Jag har aldrig haft sån ångest inför min ekonomi, har jag ens brytt mej tidigare? Men nu, fy fan.. En lätt panik springer genom min kropp.
Hur som haver, min mor är fantastisk även om hon är trasig just nu. Det blir nog så att jag flyttar hit till henne i februari. Det är ju fortfarande i Gnesta, tyvärr, så inte så värst stor skillnad egentligen. Men det är lite för att underlätta pappsen också, eftersom både jag och brorsan min bor där nu.. Så inom en månad skall det målas om i mitt rum här. And ges what! Det blir grönt ;) En vågrätrandig grön fondvägg och någon bruten vit färg på dom andra. Tror det blir awsome ! Sen ska sängen bytas för min ryggs skull, hit med min dator och mitt skrivbord och lite omflyttningar i garderober. Det slutar nog bra!
Lillebror Scarface drog idag till Sälen med ett tio-tal polare för skidåkning, supande och skratt. Helt värdelöst så avundsjuk jag är. Men jag skall på egna äventyr! Möjligtvis till Åre med Abring, Erica, Krille, Andreas and so on, sen Idre med pappa, Loppan, Måns, Linda, Adam och någon mer, sen kanske kanske till Sälen där Rebecca håller hus i vinter och en flyktig plan på resa för mej och Anna, vi vet inte vart än, men jag ska upp till henne i norrland en sväng också. Fantastisco ! (och svar ja, jag försöker glömma bort mitt problem med ekonomin!)
För övrigt då: På måndag ska träningen dra igång ordentligt, ska bli makalöst schysst med energi, kondition, blodsmak och svett!!
Har jag berättat om mitt spöke i mitt rum förresten? Hm.. Jag gör det en annan gång :)

More coffee to the people !!

Dagens tips! Dagens tips!

Dagens tips : Pröva säg "annas ananas" snabbt fler gånger.. Väldigt roligt! Det satt jag och klurade fram när jag nyss åt just en ananas, men det var dock inte annas..

Dagens låt-tips : Den svenska björnstammen - Tar emot ett träd

massage and speed

Jag kom precis hem från min massage. Skönt med framsteg så man kan börja dra ut på tiden emellan tillfällena. Först gick jag dit en gång i veckan, nu varannan och vi ska pröva med tre veckor denna gång. Hoppas min rygg, nacke o axlar håller sålänge! Snart ska nytt gymkort införskaffas också, kan också bli bra för kropp och knopp, och snopp .. ?
Jag har förresten slarvat bort mitt bankomatkort ännu en gång. Och inte nog med det, min dosa till internetbanken har slut på batterier också. Plus för ekonomin - Minus för nöje och nytta. Appropå ekonomi har jag ett bekymmer, mitt jobb tar troligtvis slut efter denna månad, vad ska jag då pyssla med för att få in kosing måntro?? Några schyssta tips? Give me!
Med en gnällig dialekt, som jag inte minns vart den härstammar, hade jag just en onödig diskution med pappa om ingenting men jag fick lite choklad för det iaf och kom på att jag bör städa istället för att stå där och prata konstigt. Så det ska jag sätta igång med när som helst ! Men först: Mecka ihop en speedad och glad spelningslista!

Ring in det nya! och ring ut det gamla!!

.. Det är väl så någon snubbe brukar säga på tvn? och det har han väl rätt i , men tänk om vi skulle ringa in och ut ett nytt datum varje gång, fest i din keps varje kväll? Nej, jag är inte så mycket för nyår, kan tycka att det är överskattat till tusen. Klart man kan ha det som en tradition och dra till med en rackarbajsarfest, kyssa någon stackare på tolvslaget och tillomed vara odräglig - men inte jag. Nej inte detta år iaf, och inte förra heller faktiskt. Jag är trött på att vara odräglig. Jag drog till med en chillkväll med Stephanie istället hemma hos henne, och folk verkar chockade över detta?.. Pannkakor med glass och sylt, bananer med choklad i ugnen, redbull, mjukisbyxor, filmer, skratt, hysteri, ost och kex på en bricka i sängen, stretching, kullerbyttor och konster, bara vi två - romantic !! Så pass romantiskt att vi försökte anstränga oss att förstöra stämningen, blev nästan obehagligt, tur att vi höll oss från att skeda när vi skulle sova iaf! Strax innan tolvslaget begav vi oss lite lätt motvilligt ut till kanten av frösjön så man såg ut över hela Gnesta när det smällde hejvilt, och istället för en kyss gav vi varann en hård,kärleksfull klapp i ryggen. Det gjorde vi bra, vi är nöjda!
Egentligen skulle jag varit på en tre rätters hos Linda med hennes vänner, men har varit krasslig i veckan så kände mej inte speciellt social och alkohol är , om vi nu tänker vettigt, inte det bästa mot förkylning kanske. Eller var det yttligare nånting som mamma lurat i en tidigare? Precis som att man måste vara snäll för att få paket av tomten. Becouse, dudes.. that's bullshit!
Nu vill jag nog bara säga en sak till .. Foo fighters i mina WESO-hörlurar - AWSOME !!
Jaa juste.. Gott nytt år på er också.